Projektet Stjärnsundsvärden drevs år 2021-2022 och har nu avslutats

Vi söker stugor, gästrum, hus och lägenheter att hyra ut i Stjärnsundsbygden.

 

Vi erbjuder en uthyrningstjänst, ”Stjärnsundsvärden”, till dig som är fastighetsägare eller har en bostad i Stjärnsund (776 74-området). Vi gör det lätt att få inkomster från dina lediga sovrum. Du bidrar positivt till ortens utveckling genom att möjliggöra fler gästnätter, arbetstillfällen och boendemöjligheter. Genom ett gott värdskap lyfter vi Stjärnsunds värden! Allt eventuellt överskott från Stjärnsundsvärden går tillbaka till Stjärnsunds utveckling (till exempel underhåll av Sundsgården, Smedjan, lokala projekt, osv).  

Stjärnsundsvärden tillhandahåller – oavsett om du är intresserad av att hyra ut dina bäddar på kort eller lång sikt – en komplett stugvärdstjänst innehållande:

 

  • Fotografering och annonstext
  • Marknadsföring
  • Bokningssystem
  • Kundkontakter
  • Kontraktsskrivning
  • Fakturering
  • Nyckelutlämning
  • Samt möjlighet till kringtjänster
  • såsom städning och trädgårdsskötsel

 

 

Klicka på bilden för att se och boka våra boenden

 

Vi marknadsför din fastighet via etablerade, internationella plattformar och gör dessutom allt övrigt arbete som krävs för att välkomna gäster till din bostad. Vi skapar möjlighete för dig att få nästan passiva intäkter från din fastighet. Det enda du behöver göra är att hålla ditt objekt i gott skick och meddela vilka datum du vill hyra ut.

 

Vad kostar det?


Ingenting! Du betalar aldrig något till Stjärnsundsvärden, det är vi som betalar dig när din bädd hyrts ut. Precis som en mäklare tar vi istället provision på inkomsterna. Vi kommer överens med dig om vad som är en rimlig ersättning för ditt objekt och ser sedan till att alla inblandade får betalt för sitt arbete.

 

Intresserad?

 

Skicka epost till stjarnsundsvarden@gmail.com med dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

 

Vilka står bakom Stjärnsundsvärden?

 

Stjärnsundsvärden drivs av Stjärnsundsbygdebolag AB (särskild vinstutdelningsbegränsning) som i sin tur är majoritetsägt av Stjärnsunds föreningsnätverk ideell förening. Allmänheten har möjlighet att köpa aktier i bolaget. Läs mer på stjarnsund.com. Tjänsten har utvecklats i ett projekt som finansierats av Södra Dalarnas Sparbank.

 

Vill du bil Stjärnsundsvärd?

 

Om du som egen företagare eller egenanställd är intresserad av att bli underleverantör och tillhandahålla stugvärdstjänster eller andra kringtjänster via Stjärnsundsvärden är du välkommen att höra av dig till stjarnsundsvarden@gmail.com.